diet&fitness

Azuki babos brownie

2017. november 03. - dpetrus88

Az adzuki bab gazdag proteinekben, B1-és B2- vitaminokban, kálciumot, vasat, magnéziumot tartalmaz, ezek mellett jelentős vasforrás.

Mire jó?
Serkenti a vese működését, természetes vérnyomás-, koleszterin- és inzulinszabályozó.

 Ez a brownie, ismét cukor és liszt mentes.

azuki_babbol_brownie.JPG

Alapanyagok:

  • 200 gramm adzuki bab, megfőzve
  • 30 gramm jó kakaópor
  • 2 tojás
  • 40g csokis proteinpor

A puhára főtt babot a datolyával együtt aprítógépben pürésítem. Hozzáadom a tojásokat, alaposan összedolgozom, majd jöhet hozzá a kakaópor, proteinpor, ha igényled, akkor édesítőszer.

Szilikonos sütőformába teszem, 180 fokosra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütöm. Akkor jó, ha a közepe még lágy. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dietandfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr313159948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása