diet&fitness

Cukor- és gluténmentes csokis brownie cukkiniből

2017. július 16. - dpetrus88

img_4963.JPGhozzávalók / 4 adag
4 ek kókuszolaj
5 ek egyéb édesítő vagy erythritol (fél bögrényi - 2,5dl)
3 db tojás
1 közepes db reszelt cukkini (másfél bögrényi)
60 g kókuszliszt
60 g mandulaliszt
1 kávéskanál szódabikarbóna
1 késhegynyi só
3 ek cukrozatlan kakaópor

 

elkészítés
Meghámozzuk a cukkinit és lereszeljük, majd kézzel jól kifacsarjuk a felesleges levet belőle. A sütőt melegítsük elő 180 fokra.
Ezután az összes alapanyagot konyhai robotgépbe rakjuk a cukkinivel együtt, és krémesre keverjük.
Ezután a sütiformába töltjük a masszát. Nekem szilikon formám van, így csak beleöntöttem a tésztát. Akinek nincs, sütőpapírral kibélelt formában süsse.
Az előmelegített sütőben 35 percig sütjük. A végén egy tűpróbát azért végezzünk, hogy átsült-e a tészta.
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés

 

Forras nosalty 

A bejegyzés trackback címe:

https://dietandfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr2812667639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása