diet&fitness

Bulgur krokett

2016. február 02. - dpetrus88

Minap a boltban találtam ezt a fasírtport és gondoltam kipróbálom.

Különleges, gyors és finom!

ataisz-bulgur-krokett-fokhagymas-200-g.jpg

Elkészítés:

Egy kisebb lábosban 450 ml vizet forralunk. Ha felforrt levesszük a tűről és beleöntjük a tasak tartalmát. Alaposan elkeverjük és 20 percig lefedve állni hagyjuk- Ezután tetszés szerint formára alakítjuk és forró olajban aranybarnára sütjük.

100 grammban: fehérje: 7,9 g, zsír: 1,7 g, Szénhidrát 65 g

A bejegyzés trackback címe:

https://dietandfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr238325876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása