diet&fitness

Tandori csirke

2015. március 21. - dpetrus88

Tandori csirke az egyik legnépszerűbb ízeiben indiaira hajazó étel.

Magam részéről az íz világa nagyon kedvemre való. Ez egy leegyszerűsített recept, én így szoktam elkészíteni.

 img_7864.JPG

Hozzávalók:

-          300 gramm csirkemell

-          1 natúr joghurt

-          1 gerezd fokhagyma

-          Fűszerek: curry, gyömbér, kurkuma, fahéj, szerecsendió, pirospaprika, bors, só

-          kevés citromlé

 

Elkészítés:

Egy tálban összekeverem a joghurtot fűszerekkel. Utána a csirke mellett apró kockákra vágom és beleteszem ebbe a joghurtos pácba. Ha nem sietek, akkor beteszem így a hűtőbe és hagyom pihenni a hűtőben. Ha sietek, akkor rögtön melegítek egy kis kókuszolajt a serpenyőben és mehet bele máris a csirke.

10 perc alatt készen van

 

(Kuszkusszal tálaltam.)

 

Fehérje tartalma : 78gramm, szénhidrát tartalma: 7gramm, Zsír: 6 gramm, Energia: 360kcal

 

Jó étvágyat hozzá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dietandfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr267288493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása