diet&fitness

Spenótos pulykás tészta

2016. március 20. - dpetrus88

A friss spenót íze, vitamin- és ásványianyag-tartalma nem is mérhető a passzírozott, fagyasztott kiszerelésben kaphatóhoz, bár ez utóbbi is remek, egyszerűen elkészíthető és nem utolsósorban költségkímélő fogások alapja lehet.

img_0541.JPG

Hozzávalók:
  • 25 dkg száraz tészta durumlisztből (formája tetszőleges) :)
  • 100 g pulykamell feldarabolva
  • 4 marék friss spenótlevél
  • só, bors, szárított fokhagyma

Elkészítés:

Feldarabolt pulykát kevés kókuszzsíron kezdjük el pirítani és ízesítsük.

Főzzük meg közben a tésztát. A spenótot pároljuk meg. Mikor elkészült minden, akkor keverjük össze őket és már kész is van.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dietandfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr268506284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása