Ez a múltkori almás-mézes fahéjas harapnivaló kicsit másképp.
Hozzávalók
- 1 alma
- 60 deka zabpehely
- 10 gramm kókusz
- 20 gramm csokis-kókuszos fehérje
- 10 gramm mazsola
Elkészítés:
Ez a múltkori almás-mézes fahéjas harapnivaló kicsit másképp.
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, a sütőlapra tegyél sütőpapírt.
Reszeld le az almát, keverd hozzá a zabpelyhet, fehérjeport, mazsolát, kókuszt. Ha nem áll össze egy masszába, akkor tegyél hozzá egy nagyon kevés tejet.
Kanállal adagold ki a sütőpapírra kis gombócokba és süsd 20 percig.
Fehérje tartalma : 30gramm, szénhidrát tartalma: 80gramm, Zsír: 10 gramm, Energia: 450 kcal
Jó étvágyat hozzá!