diet&fitness

Céklából Brownie

2017. november 19. - dpetrus88

Liszt mentes újabb süti különlegesség 

Céklából brownie

 

Hozzávalók (30 szelethez):

  • 30 dkg főtt cékla darálva vagy reszelve
  • 20 dkg étcsokoládé (81%-os)
  • édesítőszer
  • 2 tojás
  • 3 dkg cukrozatlan kakaópor
  • pár szem dió
  • 150 g zsírszegény krémtúró
  • 20 g vaníliás proteinpor vagy vanília aroma

 ceklubol_brownie.JPG

Elkészítése:

  • Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, egy tepsit kibéleljük sütőpapírral, vagy szilikonos formába tesszük
  • Céklát megfőzzük, utána leaprítjuk
  • Hozzá tesszük a kakaóport és a felolvasztott csokit, illetve a tojásokat. mindent összekeverünk és mehet a sütőbe
  • tűpróbáig sütjük
  • Mikor készen van és kicsit kihűlt, tetejére mehet a krémtúró amit összekevertünk a vaníliás proteinporral

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dietandfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr2713311761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása