Liszt mentes újabb süti különlegesség
Céklából brownie
Hozzávalók (30 szelethez):
- 30 dkg főtt cékla darálva vagy reszelve
- 20 dkg étcsokoládé (81%-os)
- édesítőszer
- 2 tojás
- 3 dkg cukrozatlan kakaópor
- pár szem dió
- 150 g zsírszegény krémtúró
- 20 g vaníliás proteinpor vagy vanília aroma
Elkészítése:
- Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, egy tepsit kibéleljük sütőpapírral, vagy szilikonos formába tesszük
- Céklát megfőzzük, utána leaprítjuk
- Hozzá tesszük a kakaóport és a felolvasztott csokit, illetve a tojásokat. mindent összekeverünk és mehet a sütőbe
- tűpróbáig sütjük
- Mikor készen van és kicsit kihűlt, tetejére mehet a krémtúró amit összekevertünk a vaníliás proteinporral