diet&fitness

Fehér-csokis kókuszos tekercs

2016. augusztus 14. - dpetrus88

Hozzávalók:

Krémhez

Elkészítés:

Az összes alapanyagot összekevertem, törekedtem hogy csomómentes legyen. Kókusztejet adtam hozzá, hogy megfelelő állaga legyen a tésztának.

A tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon 15 percig sütjük. Amikor kivesszük a sütőből a piskótát a sütőpapír segítségével még forrón feltekerjük és így betekerve várjuk meg, míg kihűl.

A krémhez összekeverjük a hozzávalókat. Mikor a piskóta kihűlt akkor kitekerjük és megkenjük a töltelékkel majd újra feltekerjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietandfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr5810409728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása