Hozzávalók:
- 1 dob teljes tojás, 1 db fehérje
- 80 g fehércsoki kókuszos fehérje
- 30 g édesítőszer
- fél zacskó sütőpor
- 4 ek kókuszreszelék
Krémhez
- 40 g fehércsoki kókuszos fehérje
- kevés kókusztej
- 20 g kókuszreszelék
Elkészítés:
Az összes alapanyagot összekevertem, törekedtem hogy csomómentes legyen. Kókusztejet adtam hozzá, hogy megfelelő állaga legyen a tésztának.
A tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon 15 percig sütjük. Amikor kivesszük a sütőből a piskótát a sütőpapír segítségével még forrón feltekerjük és így betekerve várjuk meg, míg kihűl.
A krémhez összekeverjük a hozzávalókat. Mikor a piskóta kihűlt akkor kitekerjük és megkenjük a töltelékkel majd újra feltekerjük.