Hozzávalók:
- 3 db tojás
- 100 g teljes kiőrlésű liszt
- 40 g csokis fehérje
- 30 g édesítőszer
- 1 zacskó sütőpor
- 4 ek zsírszegény kakaópor
Krémhez
- 200 g zsírszegény túró
- 150 g zsírszegény natúrjoghurt
- 50 g kókuszreszelék
- 30 g édesítőszer
Elkészítés:
Tojásokat kettéválasztjuk. Lisztben elkeverjük a kakaót és a fehérjeport, sütőport.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük. Folyamatos keverés közben hozzáadjuk az édesítőszert, majd a tojás sárgáját, végül a sütőporos-kakaós lisztet óvatosan a felvert tojáshoz keverjük, vigyázva, hogy ne törjön szét a hab.
A tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon 15 percig sütjük. Amikor kivesszük a sütőből a piskótát a sütőpapír segítségével még forrón feltekerjük és így betekerve várjuk meg, míg kihűl.
A krémhez összekeverjük a hozzávalókat. Mikor a piskóta kihűlt akkor kitekerjük és megkenjük a töltelékkel majd újra feltekerjük.