diet&fitness

Minden mentes epres süti

2016. május 24. - dpetrus88

Hozzávalók:

- 3 tojásfehérje 

- 40 g vaníliás protein 

- édesítőszer

- pár szem eper 

dc9521d4-bc64-4f80-a5b5-69a0f700530a.jpg

Elkészítés:

A sütőt melegítsd 150 fokra.

A tojásfehérjét verd kemény habbá, közben add hozzá az édesítőt.

A habot - 3 kupacot kialakítva - kanalazd szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe, majd tedd be a sütőbe. 

Sima alsó-felső sütést használj, ne légkeverést. 5 perc után vedd le a hőt 120-130 fokra, a továbbiakban ezen a hőfokon szárítsd tovább a habcsókokat.

Kis vízzel keverd ki a proteinport. Én magam úgy díszítettem, hogy egy szint habcsók, rá kis öntet és pár felvágott eper, utána újra egy habcsók és rá az öntet stb.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietandfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr638742618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása