diet&fitness

Rakott spárga

2016. május 19. - dpetrus88

Hozzávalók:

img_1324.JPG

Elkészítés:

A spárgát megtisztítjuk, az alsó, fás 1-2 cm-es részt letörjük. Az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát kevés olívaolajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, köménnyel ízesítjük, és a lángot magasabbra téve megpirítjuk. A legvégén a pirospaprikát is hozzákeverjük.

Egy hőálló tálat kiolajazunk, az aljára rendezzük a spárgák felét, majd a darált hús következik, végül ismét egy sor spárga és újabb hús. Tetejére kevés sajtot reszelünk.

2c346e60-189c-42fc-a24e-7dd894be1782.jpg

180 Cº-ra előmelegített sütőben (légkeverésen) 25-30 perc alatt megsütjük

A bejegyzés trackback címe:

https://dietandfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr878732480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása