diet&fitness

Zabfalat

2016. április 12. - dpetrus88

Rég nem készítettem zabfalatot, szóval íme egy megint nagyon könnyen elkészíthető diétás finomság.

img_0774.JPG

Hozzávalók: 

  • 50 g zabpehely
  • 40 g teljes őrlésű liszt,
  • 1 kávéskanál sütőpor,
  • 1 ½ kávéskanál őrölt fahéj, őrölt szerecsendió
  • édesítőszer,
  • 1 db körte, 1 tojásfehérje,
  • 1 kávéskanál vaníliaaroma

Elkészítés:

Melegítsük fel a sütőt 180 C fokra. Keverjük össze egy tálba az összes alapanyagot. Sütőpapírra rakjunk egymástól 2,5 cm-re másfél evőkanálnyi kupacokat, és süssük szilárdra kb. 10-15 perc alatt.

Tetejét díszíthetjük piros bogyós gyümölccsel, kókuszreszelékkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://dietandfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr588590172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása