diet&fitness

Falafel

2018. február 11. - dpetrus88

Diéta idején tökéletes alternatíva a szénhidrát bevitelere

 

 falafel.JPG

hozzávalók

* 30 dkg csicseriborsó (szárított)
* 1 közepes fej vöröshagyma
* 3 gerezd fokhagyma
* 15g őrölt lenmagpehely
* 3 ek petrezselyem (friss)
* chili ízlés szerint
* 2 teáskanál római kömény
* 2 teáskanál koriander
* só ízlés szerint
* bors ízlés szerint

elkészítés
* A csicseriborsót beáztatjuk egy éjszakára, másnap főzzük 40 percig, utana lecsöpögtetjük, aprítógépben finomra daráljuk.
* Hozzáadjuk a kevés vízbe áztatott lenmagpelyhet, az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, fűszereket, jól összekeverjük, majd 30 percig letakarva pihentetjük.
* Evőkanálnyi mennyiséget kis golyókká formálunk, majd szilikonos sütőlapon 20 perc alatt 200 fokon megsütjük. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dietandfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr9013344053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása